El projecte ZONA VIP (Vine i Parlem) neix l’any 2017 amb l’objectiu d’aglutinar les diferents àrees de treball de Ranura podent arribar a tants joves i famílies com es pugui. Està pensat per a ajuntaments i àrees de joventut i benestar social de les administracions públiques que vulguin invertir en el benestar emocional dels joves dels municipis i comarques. 

Es planteja el projecte des de la necessitat de molts joves de poder ser acompanyats en els seus dubtes, de dotar-los d’eines que els ajudin a viure l’adolescència com una oportunitat i no només com una dificultat. Així mateix, també contempla la necessitat dels pares i de les mares de poder ser acompanyats en els seus propis dubtes, ja que ser mare o pare ve acompanyat de sentiments de impotència i de confusió, i en l’etapa adolescent aquests sentiments solen ser més intensos per a les mares i pares.

El projecte té com a objectiu oferir a alguns adolescents i a les seves famílies un acompanyament terapèutic integral (indiviual, familiar i grupal) per tal d’abordar les dificultat pròpies de l’etapa adolescent. Es pretén arribar a aquelles famílies que no disposen dels recursos materials necessaris per a afrontar un procés terapèutic però en canvi sí que tenen voluntat de generar canvis en la dinàmica familiar. La metodologia utilitzada serà la teràpia individual, familiar i grupal des d’una prespectiva humanista (gestàltica i sistèmica). A través d’aquestes eines s’acompanyarà de forma intensiva durant el curs escolar a diverses famílies de la població interessada en oferir aquest servei. Per tal que el treball terapèutic compleixi amb la seva finalitat, valorem que és bo comptar com a mínim amb unes dotze sessions grupals seguides, en la freqüència setmanal o quinzenal, segons possibilitats i necessitats.

ZONA VIP està conformat per tres serveis diferents:

  1. Sessions grupals per als adolescents
  2. Tallers per a pares i mares d’adolescents.
  3. Atenció, assessorament i orientació individual i familiar.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s