ACOMPANYAMENT INDIVIDUAL, GRUPAL I FAMILIAR

Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de ON SOM_

Acompanyament individual des de l’enfoc humanista per a adolescents, joves i adults.

El procés individual afavoreix l’autoconeixement, el treball sobre esdeveniments vitals importants que l’afecten en l’actualitat i l’autorresponsabilització de les emocions, pensaments i accions.

Posem atenció al vincle que es genera entre la terapeuta i la persona atesa, ja que aquest afavoreix un clima de seguretat i confiança en què aquesta pot obrir el seu món interior i es pot deixar acompanyar des de l’acceptació.

Hores convingudes a Figueres i Olot. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.


Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de ON SOM_

Molt sovint les persones adultes quan hem d’acompanyar a infants i adolescents en el seu procés de creixement i aprenentatge, estem plenes de dubtes i incerteses. Ens preguntem si ho estem fent bé, si amb les nostres decisions estem donant massa llibertat o massa poca.

Cada etapa del desenvolupament de la persona a qui acompanyem té les seves particularitats i, per tant, les necessitats canvien a cada moment. És per això que podem necessitar un suport, una mida externa, per a poder avaluar què estem fent i connectar més amb el que ens està mostrant l’infant o l’adolescent amb la seva conducta.

Des de l’acompanyament familiar veiem aquests dubtes i inquietuds com una oportunitat de transformació de la família i evitar paisatges de culpa i judici. L’objectiu és activar els processos i capacitats de la pròpia família.

Hores convingudes a Figueres i Olot. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.


copia-de-on-som_-5-2

La teràpia de parella ens ajuda a posar consciència a les limitacions i habilitats de cadascun dels components de la relació i de la relació mateixa. Es treballa la comunicació, el projecte comú, la intimitat, la amistat, sexualitat, els conflictes del present i del passat…
Una oportunitat per a revisar-se, per créixer juntes/junts.
Un espai segur on us acompanyarem des de la mirada gestàltica i amb recusos d’intervenció sistèmica,respectant el vostre ritme i les vostres necessitats.

Hores convingudes a Figueres i Olot. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.


Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de ON SOM_

Aquest servei ofereix un treball setmanal en grup, dinàmic i vivencial, en què es proposen activitats, experiències per tal que el jove pugui viure-les i aprendre’n. Les sessions comencen amb una roda per saber com venim, després realitzem algun joc dinàmic que ens porta a descobrir coses noves de nosaltres i dels altres, i finalment acabem amb una roda per expressar com estem. Utilitzem tècniques expressives, tals com el teatre i la plàstica.

El grup facilita que el jove trobi un espai on pertànyer i alhora li proporciona seguretat. Ja que l’adolescent sovint té dificultats en acceptar les aportacions de l’adult, el grup possibilita que el jove es pugui nodrir dels companys i relaxar-se amb la figura adulta.

La millor manera d’entendre com funciona és venir i provar. Com vas aprendre a nedar, o caminar? Doncs fent! Per aprendre a nedar cal posar-se a la piscina.

Grup regular a Figueres:

Cada dijous de 17:30 a 19h al local de Ranura (c/Escoles, 9, entresol)

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.


Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de Copia de ON SOM_

El grup de pares, mares i familiars és un espai de reflexió del moment vital dels infants i/o joves i del que significa i porta el fet d’acompanyar-los en aquesta etapa. Treballem a través de dinàmiques de grup i a partir d’experiències personals i recursos externs, amb l’objectiu que les persones adultes connectin amb si mateixes, amb el paper d’acompanyants, per augmentar l’acostament cap a la infància i l’adolescència a la vegada que accepteu el moment vital de les persones a qui esteu acompanyant.

És un espai en el que es comparteixen vivències i experiències i es poden veure les situacions que viviu a casa amb altres visions, fer una ullada a les dinàmiques familiars que han funcionat fins ara i poder trobar noves formes de relació.

Els grups de pares i mares es poden realitzar a diferents espais (AMIPAs, Escoles, Instituts) i ens desplacem allà on hi hagi la necessitat.

Grups regulars a Figueres i Olot. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.


De vegades tenim símptomes o maneres de fer que ens limiten en el nostre dia a dia, dificultats nostres o dels nostres fills i filles que ens fan reaccionar. I en aquest moment sovint ens n’adonem que hi ha patrons o informació que la portem a la nostra vida actual i que no correspon a vivències personals.

De vegades també detectem dificultats en els nostres fills i filles que tenen a veure en com duem a terme la nostra paternitat o maternitat. Com ens ubiquem dins la família i quin lloc ocupa la parella i els fills i filles. Amb eines sistèmiques pretenem portar al conscient aquestes dinàmiques.

La teràpia sistèmica és un treball breu (unes dues sessions) i fenomenològic, que treballa a nivell simbòlic, i ens permet canviar la nostra mirada. Amb l’intenció d’ubicar-nos al nostre lloc, de percebre quines emocions adopto del sistema, quines fidelitats tinc en el meu sistema familiar. 

Hores convingudes a Figueres i Olot. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.El grup per adultes és un espai de trobada quinzenal en el que, des de la mirada
gestàltica, experimentarem i fomentarem la presència, consciència i
responsabilitat.
Un espai segur que ens ofereix la oportunitat d’expressar-nos i apendre a escoltar
activament.
Així mateix, a donar espai i valor al que sentim, pensem i notem al cos.
Un espai on apendre a observar els nostres vincles , compendre com ens vinculem i
veure com ens afecta.
El procès terapèutic en grup afavoreix l’auto-coneixement en relació, gràcies a la
resta de companyes adquirim consciència i amb l’acompanyament de la terapeuta
aprofundim amb el que emergeix.
Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís.