L’equip

ranura-equip.jpeg

Ranura està format per quatre professionals de l’atenció terapèutica, educativa i social, amb trajectòries i experiències diverses que enriqueixen el projecte.

Tot seguit ens presentem:

 


 

nuria web

Núria Ramos i Geli. Treballadora social i terapeuta gestalt. Especialitzada en tècniques gestàltiques amb adolescents (Loretta Cornejo, centre Umayquipae) i diplomada en Traumateràpia Infanto-juvenil Sistèmica (Jorge Barudy i Maryorie Dartagnan, centre Exil). Formada en Intervenció Sistèmca en la relació d’ajuda a l’Espai Obert Empordà. En  formació en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo i en Desarrollo del Apego Psicodinánima Somática (Elisabeth Schneider i Theo Kaiser). Cofundadora de Ranura. Trajectòria professional en l’àmbit social en diferents àmbits, principalment en protecció a la infància.


 

tània web

Tània Casanova i Casas. Psicopedagoga, Educadora Social i Terapeuta Gestalt. En formació en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Formació introductòria a l’Anàlisi Transaccional al CEP Eric Berne de Barcelona. Formada en la Teoria del Vincle Afectiu per la Universitat de Girona. Formada en Intervenció Sistèmica amb Famílies, Infants i Adolescents a l’Institut Gestalt de Barcelona. Llarga trajectòria professional dedicada a l’acompanyament d’adolescents tutelats i ex-tutelats.


 

WhatsApp Image 2019-10-24 at 15.49.38

Clara Ramos Geli, Terapeuta Gestalt. Formada en Teràpia Gestalt i Parella, per Assumpta de Hormaechea (Gestalt Girona). Formada en Intervenció Sistèmca en la relació d’ajuda a l’Espai Obert Empordà. Treballant com a terapeuta individual i de parella des del 2016. Treballant a Ranura des del 2018.


 

laia web

Laia Panyella i Carbonell, Mestra d’Educació Primària i Certificat d’Aptitud Pedagògica, Ambientòloga i Diplomada en Cultura de Pau per la UAB. Formada en Intervenció Sistèmica en famílies, infants i adolescents a l’Institut Gestalt. I posteriorment tutora de la formació. Actualment cursant el segon curs de Pedagogia Sistèmica. Llarga trajectòria professional com  a mestra en projectes educatius i escola pública, acompanyant famílies i equips pedagògics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s