L’EQUIP

ranura-equip.jpeg

L’Associació Ranura està formada per quatre professionals de l’atenció terapèutica, educativa i social, amb trajectòries i experiències diverses que enriqueixen el projecte.


nuria web

Núria Ramos i Geli. Treballadora social i terapeuta gestalt. Especialitzada en tècniques gestàltiques amb adolescents (Loretta Cornejo, centre Umayquipae) i diplomada en Traumateràpia Infanto-juvenil Sistèmica (Jorge Barudy i Maryorie Dartagnan, centre Exil). Formada en Intervenció Sistèmca en la relació d’ajuda a l’Espai Obert Empordà. En  formació en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo i en Desarrollo del Apego Psicodinánima Somática (Elisabeth Schneider i Theo Kaiser). Cofundadora de Ranura. Trajectòria professional en l’àmbit social en diferents àmbits, principalment en protecció a la infància. Cofundadora i sòcia de Ranura.


tània web

Tània Casanova i Casas. Psicopedagoga, Educadora Social i Terapeuta Gestalt. Formada en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Formada en la Teoria del Vincle Afectiu per la Universitat de Girona. Formada en Intervenció Sistèmica amb Famílies, Infants i Adolescents a l’Institut Gestalt de Barcelona. I posteriorment tutora de la formació. Llarga trajectòria professional dedicada a l’acompanyament d’adolescents tutelades i ex-tutelades. Treballant a Ranura des del 2017 i sòcia des del 2018.


WhatsApp Image 2019-10-24 at 15.49.38

Clara Ramos Geli, Terapeuta Gestalt. Formada en Teràpia Gestalt i Parella, amb Assumpta de Hormaechea (Gestalt Girona). Formada en Intervenció Sistèmca en la relació d’ajuda a l’Espai Obert Empordà. Treballant com a terapeuta individual i de parella des del 2016. Treballant a Ranura des del 2018.


laia web

Laia Panyella i Carbonell, Mestra d’Educació Primària i Certificat d’Aptitud Pedagògica, Ambientòloga i Diplomada en Cultura de Pau per la UAB. Formada en Intervenció Sistèmica en famílies, infants i adolescents a l’Institut Gestalt. I posteriorment tutora de la formació. Pedagogia Sistèmica. Formada en Constel·lacions per a sessions individuals. Actualment realitzant la formació específica de constel.lacions grupals.  Llarga trajectòria professional com a mestra en projectes educatius i escola pública, acompanyant famílies i equips pedagògics. Cofundadora de dos projectes d’Educació VIVA i responsable pedagògica dels mateixos. Responsable pedagògica de l’empresa Troncsijoc. Membre de Dinàmiques CONTAdes, un projecte conjunt amb la Laura Cortés de contes. Autora de: La Por de la Daniela, Qui cuida a qui?, A qui qui mana. (Editorial Pol.len edicions). Treballant a Ranura des del 2019. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s